Великденски базар - 2023г.

В навечерието на един от най-светлите празници - Великден, на 5 и 6 април се проведе традиционният благотворителен базар в подрепа на наши ученици. Сумата, която събрахме, е 4 700 лв. Благодарим на всички наши ученици, техните родители, както и на целия колектив, на всички бивши възпитаници, съмишленици и приятели на Първа езикова гимназия за щедростта и съпричастността. Благодарение на вас вярваме, че доброто винаги ще победи!

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР 2022 ГОДИНА

И тази година се роди надеждата, че доброто е живо.

И тази година укрепна вярата, че доброто е силно.

И тази година сърцата на Първа езикова гимназия затуптяват в едно, за да помогнат.

В навечерието на Рождество Христово се проведе традиционният благотворителен коледен базар, посветен на наши ученици, които се нуждаят от подкрепа и организиран от Ученическия съвет с помощта на г-жа Полина Стойнова. Благодарим за огромната подкрепа на Училищното настоятелство с председател г-жа Даниела Инджева! Благодарим за съпричастността, всеотдайността и щедростта на всички ученици (настоящи и бивши), родители и учители! Показахме, че заедно можем да превърнем доброто в действие - общността на Първа езикова гимназия събра 10 200 лв.

Нека да запазим желанието за коледно даряване и през новата 2023 година! И когато си спомним цитата от Джон Ленън: „И така, дойде Коледа,...а ти какво направи?“- да сме удовлетворени от своя принос.

Гордост е, че сме Първа езикова гимназия!

Светли празници!

Снимки